Blog

Aandacht voor gezonde voeding en veel beweging met de nieuwe samenwerking Ziekenhuis Gelderse Vallei

Aandacht voor voeding en bewegen is een onmisbaar deel van de zorg bij Ziekenhuis Gelderse Vallei. Dit uit zich in uitstekende voedingsservice en gedegen advies vanuit de medewerkers, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Bij MAAS geloven we ook dat mensen meer uit het leven halen als ze goed eten en drinken. Door het prikkelen van onze zintuigen kunnen we optimaal van het leven genieten. Daarom willen we mensen in een passende omgeving 24/7 toegang geven tot eten en drinken van hoge kwaliteit. Dat is wat ons drijft.

Lees meer

MAAS creëert waarde in land van herkomst

Het kopje koffie op kantoor kan óók bijdragen aan een duurzame economie. Dat is de stellige overtuiging van MAAS, leverancier van koffie- dranken- en snackmachines. Het begint bij de basis van het product, zeggen CEO Wouter Fijnaut en Commercieel Directeur Marlies van Lohuizen.

Lees meer

MAAS zet VebaBoxen in om kwaliteit producten te waarborgen

MAAS is sinds 2013 klant bij Veba MediTemp. Zij leveren machines, waar de consument zelf koffie, thee, fris of een snack uit kan verkrijgen. In Nederland zijn elke dag meer dan 400 MAAS operators onderweg om meer dan 2500 locaties te bedienen. In de vending business heb je zowel te maken met producten die op kamertemperatuur vervoerd worden als met verse producten die gekoeld vervoerd dienen te worden.

Lees meer

Een liter voor een liter met Made Blue

MAAS is de eerste vendingorganisatie die zich heeft aangesloten bij Made Blue. Made Blue is een organisatie die schoon drinkwater creëert in ontwikkelingslanden. Dit doet zij door het aanleggen van waterputten, filtersystemen, en pijpleidingen, waardoor er schoon drinkwater uit de bergen naar de lager gelegen dorpen gebracht kan worden. MAAS draagt hieraan bij door elke liter water die uit een MAAS machine komt te doneren aan Made Blue en daarmee hetzelfde aantal liters schoon drinkwater beschikbaar te stellen in ontwikkelingslanden: ‘Een liter voor een liter’. Klanten van MAAS nemen automatisch deel aan het Made blue programma!

Lees meer

Hoe gezond zijn uw medewerkers?

In een markt waar de vraag naar gezonde en eerlijke snacks blijft groeien, is het van belang dat u uw gebruikers altijd de keuze biedt. Dit doen we bij MAAS door ons assortimentsbeleid dusdanig in te delen dat uw gebruikers altijd de keuze hebben tussen snacks die aansluiten bij verschillende momenten van de dag en behoeften. Zo bieden onze vendingautomaten altijd een gevarieerd aanbod tussen gezonde snacks en snacks om van te genieten. Keuzevrijheid noemen we dit!

Lees meer

MAAS verzorgt de lekkerste salades en Gin Tonics in eerste Tribes Café

MAAS heeft er weer een prachtig project bij: een nieuwe (en inmiddels vijfde) Tribes locatie! Op 29 februari opende het eerste Tribes Café in Den Haag haar deuren voor het publiek. In het Tribes Café op deze A-locatie (Centraal Station), worden heerlijke espresso's geschonken, verse salades geserveerd en gezellige borrels georganiseerd.

Lees meer

Re-call Mars Nederland

Mars Nederland roept Snickers®, Mars®, Milky Way®, Celebrations® en Mini Mix® terug nadat een stukje plastic is teruggevonden in een van deze producten. In voorkomend geval zou dit plastic verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Met het oog op de veiligheid van de consumenten heeft Mars besloten om de producten van dezelfde batchcode en houdbaarheidsdatum terug te roepen.

Lees meer

MAAS kiest voor duurzaam met halfvolle weidemelk

De vraag naar verantwoorde, gezondere producten die onder de juiste omstandigheden geproduceerd zijn blijft maar toenemen in de out-of-home markt. MAAS geeft gehoor aan deze behoefte en introduceert deze maand, onder eigen merk, halfvolle weidemelk. Vanaf deze maand zal MAAS de huidige 5l en 10l bag-in-box volle opschuimmelk vervangen door deze verantwoorde halfvolle weidemelk.

Lees meer

CBS kiest voor de espressoautomaten van MAAS

MAAS is zeer verheugd dat zij vanaf 1 april 2016 de samenwerking aan gaat met het Centraal Bureau Statistiek (CBS). CBS koos voor de vooruitstrevende PSL 50 espressomachines die in beide vestigingen (Heerlen en Den Haag) zullen worden geplaatst en waar vanaf 1 april a.s. versgemalen koffie kan worden gehaald.

Lees meer

Food trends 2016

Nu de laatste week van het jaar is aangebroken blikken wij graag vooruit op de trends binnen de foodbranche voor 2016. Want er zijn grote veranderkrachten op komst volgens het FoodService Instituut. Wat betekenen deze trends voor de vending markt?

Lees meer